THE DEFINITIVE GUIDE TO پمپ سانتریفیوژی

The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی

The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی

Blog Article

پمپ ضد اسید در صنایع مختلف به کار می‌رود و کاربردهای متنوعی دارد. یکی از اصلی‌ترین کاربردهای آن در صنایع شیمیایی و پتروشیمی است که برای انتقال و پمپاژ اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک و کلریدریک استفاده می‌شود.

پمپ ضد اسید یا پمپ پلیمری از انواع پمپ سانتریفیوژ می باشد و بسته به جنس اجزای آن، معمولا جهت جابجایی اسید و مواد خورنده مورد استفاده قرار می گیرد.

پروانه این پمپ که معمولا از نوع پروانه باز بوده دارای هسته فلزی و پوشش پلیمری است به همین علت دارای مقاومت مکانیکی بسیار بالایی است.

پمپ ضد اسید مگنتی : این مدل که برخلاف پمپ های اسیدی معمول از مکانیکال سیل استفاده نمیشود و به جای آن از مگنت قوی استفاده میشود

همچنین در هنگام روشن شدن پمپ، دقت داشته باشید که حتما پروانه‌ها در جهت صحیح بچرخند. برای انتقال مایعات در این تجهیزات حتما از شیلنگ نرم استفاده کنید و همچنین برای افزایش طول عمر پمپ ضد اسید، حتما آن را پس از اتمام کار  خاموش کنید.

کیفیت محصولات ایتالیایی که در انواع صنایع مورد استفاده قرار میگیرد همیشه برای مشتریان و صنعتگران قابل قبول و مناسب برای استفاده بوده است .

پمپ های پلیمری سیالات خورنده و شیمیایی را انتقال می دهند. نبود نشتی در این پمپ ها بسیار حائز اهمیت می باشد. برای اطمینان بیشتر از نبود نشتی گاهی از پمپ های مگنتی استفاده می شود. هدف اصلی از طراحی پمپ های مگنتی حذف آب بند های مکانیکی و گرافیتی می باشد. محفظه یاتاقان در این پمپ ها از پوسته جدا بوده و عامل حرکت دوار پروانه نیروی الکترومغناطیس می باشد.

نوع سیالی که باید پمپاژ شود مشخص کننده‌ی نوع موادی است که باید از آن استفاده کرد.

همچنین پمپ‌های پلیمری ضد اسید به صورتی طراحی می¬شوند که طیف وسیعی از دما و فشار را تحمل کنند که این ویژگی آنها را برای فرآیندهای مختلف صنعتی، مناسب می‌سازد.

جنس و متریال به کار رفته برای اجزایی که با مواد شیمیایی در تماس می باشند، باید در برابر خوردگی مقاوم باشند.

فیلترها

در این نوع پمپ‌ها انرژی الکتریکی‌ای که به موتور وارد می‌شود باعث چرخش پره‌های پروانه خواهد شد. این چرخش به سیال فشار وارد کرده و آن را با فشار به خارج read more منتقل می‌کند.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

در موارد دیگر ساختار و ساختمان پمپ اسید مشابه هست. در این پمپ ها به صورت معمول، سیال به صورت نیمه باز و یک تکه به جریان درآورده میشود.

Report this page